2010—2011学年四川省南充市营山县八年级下期末教学质量监测英语卷.doc
《2010—2011学年四川省南充市营山县八年级下期末教学质量监测英语卷.doc》由会员分享,可在线阅读,更多相关《2010—2011学年四川省南充市营山县八年级下期末教学质量监测英语卷.doc(10页珍藏版)》请在麦多课文档分享上搜索。
1、20102011 学年四川省南充市营山县八年级下期末教学质量监测英语卷 其他 根据所给的单词和标点符号,在答题卷标有题号的横线上,连词成句,使句子通顺,意思完整。 【小题 1】 so everything happen to seemed fast. 【小题 2】 need else to do I what do 【小题 3】 help it job to my others is. 【小题 4】 teachers is of she favourite one my. 【小题 5】 keeping people pets many like 答案: 【小题 1】 Everything se
2、emed to happen so fast 【小题 2】 What else do I need to do 【小题 3】 It is my job to help others 【小题 4】 She is one of my favourite teacher 【小题 5】 Many people like keeping pets 单项选择 * I think _ is meaningful to help other people. A it B this C that D / 答案: A 答案: A I have been skating _ nine oclock. 答案: B 答
3、案: D -Hes never been to an aquarium. -_. A Neither have I B Neither do I C I never too D I dont too 答案: A Its really cold today, _ A does it B doesnt it C isnt it D is it 答案: C _ have you been swimming For five years. A How many times B How long C How often D How much 答案: B -Could you please _ in th
4、e room -Oh, Im sorry. A not smoking B not smoke C not to smoke D dont smoke 答案: B -Could we buy a piano, Jack -Im afraid there _ enough room for one in the house. A arent B are C isnt D is 答案: C Everybody knows that blind people shouldnt _. A look down on B be looked down C look down D be looked dow
5、n on 答案: D - Can you help me clean the room - OK, _ I have to wash the clothes first. A so B but C because D as 答案: B Boys, dont stop-please _ with your work. A carry on B get on C turn on D work on 答案: A - Thank you so much for the gift. -_. A Its not good B Dont say so C Im glad you like it D No,
6、thanks 答案: C _ points you get, _ levels youll go to. A More; higher B The more; the higher C Much; high D The more; higher 答案: B 完型填空 John loved basketball. One day, as he was walking to a basketball game, he dreamed about playing basketball for the college team the next year. Suddenly a car hit him
7、 and he was thrown three meters 36 . John woke up in a hospital room. When the doctor told him that both his legs were broken, he knew his college basketball 37 was over. John did what the doctors told him. but it 38 . When he left the hospital, John was sent to a rehab center(康复中心 ). A week 39 he a
8、rrived there, he met Sunny Chen. Sunny used to be a coach(教练 ). His legs were badly hurt in a skating accident. Though he couldnt move his legs, Sunny became the coach of a basketball team called the Suns. It was an on-wheelchair basketball team, because 40 on the team played from a wheelchair(轮椅 ).
9、 Sunny invited John to 41 the game. John played badly, but for the 42 time since the accident. he stopped feeling sorry for himself. After becoming a part of the Suns. John improved quickly. Basketball was like medicine for him. John was much 43 than before. When John became unhappy, Sunny was there
10、 to comfort him. The day before John 44 the center, he had dinner with Sunny. He asked Sunny how he could be so happy even with his broken legs. Sunny 45 and said, Its really quite easy. When you keep your face to the sun. the shadows will fall behind. 【小题1】 A away B from C out D in A game B dream C
11、 team D coach A worked B affected C didnt work D didnt affect A until B when C before D after A somebody B anybody C everybody D nobody A join B show C study D watch A next B last C first D early A worse B better C busier D smarter A arrived B got to C went to D left A smiled B shouted C cried D tur
12、ned 答案: 【小题 1】 A 【小题 1】 B 【小题 1】 C 【小题 1】 D 【小题 1】 C 【小题 1】 A 【小题 1】 C 【小题 1】 B 【小题 1】 D 【小题 1】 A 阅读理解 Most people will rest and relax when they are old. They do not work. And most people are certainly not famous. But Grandma Moses is different She starts a new job at the age of 76. This is her stor
13、y. She was born in a poor farmers family in 1860. Her parents named her Anna Mary Robertson. She married Thomas Moses in 1887. He was a farm worker. Now it is 1930. Anna Mary Moses is 70, and is a grandmother. She begins to paint pictures. She does paintings of country life. One day, her daughter ta
14、kes her paintings to a store in town. Her paintings are put in the window. A man from New York sees the paintings in the window and buys them. And he wants more! The man likes Grandma Moses paintings. He wants to help her. So he takes her paintings to galleries(美术馆 ) in New York City. Otto Kallir ha
15、s a famous gallery there. He likes the paintings by Grandma Moses. Now it is 1940 and Grandma Moses paintings are in Kallirs gallery. She is 80 years old. Grandma Moses suddenly becomes famous. Everyone wants her paintings. So she paints more and more. She wins many prizes for her paintings. She bec
16、omes famous in the United States and Europe . When she is 100 years old, the State of New York makes her birthday Grandma Moses Day. After her 100th birthday, she paints 6 more paintings. She dies at age 101 and a lot of people think she is amazing. 【小题 1】 How is Grandma Moses different from most ot
17、her old people A She has more grandchildren. B She has her own art gallery. C She lives an easy life. D She starts a new job. 【小题 2】 Grandma Moses starts to paint pictures_. A when her daughter asks her to do that B when she gets married C at the age of 70 D in the year 1940 【小题 3】 Grandma Moses pai
18、ntings are first bought by _. A a man from New York B her daughter C Otto Kallirs gallery D the owner of a store in town 【小题 4】 The writer of the passage thinks that _. A Grandma Moses is too old to paint at age 100 B people like her paintings but do not like her C it is never too late to start a ne
19、w job D many people prefer paintings by old ladies 【小题 5】 What would be the best title for the passage A Grandma Moses and New York State B Grandma Moses and Painting C Grandma Moses family D Grandma Moses Day 答案: 【小题 1】 D 【小题 2】 C 【小题 3】 A 【小题 4】 C 【小题 5】 B 1. 细节题的考查。根据 But Grandma Moses is differe
20、nt She starts a new job at the age of 76可知她在 76岁开始新的工作不同于他人,故选。 2. 事实询问题。根据 Mary Moses is 70, and is a grandmother. She begins to paint pictures可知她在 70岁开始画画,故选。 3. 根据 A man from New York sees the paintings in the window and buys them可知通过她女儿之手,她的画被一个男人买走了,故选。 4. 主旨题的考查。 文章开始说很多人年老时就休息和放松,进而说到其祖母 76开始
21、新的工作,后面讲到她七十画画并成名,告诉我们就是学习永远也不会老,故选,而 , ,与文章事实不合。 5. 文章主要讲的是祖母和画画的故事,故最合适,其它三个方面只是文章的一个方面,不能全面概况全文。 Everyone has worries. How do you deal with your worries There is always something you can do to help yourself feel less worried. Sitting there worrying is no fun and it wont solve your problems. Grade
22、s at school are often a top worry for kids. ff you worry most about grades, ask yourself these questions: Why are grades important What do grades mean to me How do I get ready for class Do I go over my notes even when there isnt a test Do I have a good place to do my homework Have I tried different
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2000 积分 0人已下载
下载 | 加入VIP,交流精品资源 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2010 2011 学年 四川省 南充市 营山县 年级 期末 教学质量 监测 英语
