欢迎来到麦多课文档分享! | 帮助中心 海量文档,免费浏览,给你所需,享你所想!
麦多课文档分享
全部分类
  • 标准规范>
  • 教学课件>
  • 考试资料>
  • 办公文档>
  • 学术论文>
  • 行业资料>
  • 易语言源码>
  • ImageVerifierCode 换一换
    首页 麦多课文档分享 > 资源分类 > DOC文档下载
    分享到微信 分享到微博 分享到QQ空间

    湖北省十三校2009---2010学年度高一下学期期中联考英语试题.doc

    • 资源ID:328227       资源大小:25.19KB        全文页数:11页
    • 资源格式: DOC        下载积分:1000积分
    快捷下载 游客一键下载
    账号登录下载
    微信登录下载
    二维码
    微信扫一扫登录
    下载资源需要1000积分(如需开发票,请勿充值!)
    邮箱/手机:
    温馨提示:
    如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
    如需开发票,请勿充值!如填写123,账号就是123,密码也是123。
    支付方式: 支付宝扫码支付    微信扫码支付   
    验证码:   换一换

    加入VIP,交流精品资源
     
    账号:
    密码:
    验证码:   换一换
      忘记密码?
        
    友情提示
    2、PDF文件下载后,可能会被浏览器默认打开,此种情况可以点击浏览器菜单,保存网页到桌面,就可以正常下载了。
    3、本站不支持迅雷下载,请使用电脑自带的IE浏览器,或者360浏览器、谷歌浏览器下载即可。
    4、本站资源下载后的文档和图纸-无水印,预览文档经过压缩,下载后原文更清晰。
    5、试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。

    湖北省十三校2009---2010学年度高一下学期期中联考英语试题.doc

    1、湖北省十三校 2009-2010学年度高一下学期期中联考英语试题 其他 第四部分书面表达(共两节,满分 40分) 第一节 : 完成句子(共 10小题,每小题 1.5分,共 15分) 71. Not until this afternoon_ (我才知道 ) that the terrible earthquake in Yushu claimed more than 1700 lives. (know) 72. The committee urged that a sound and safe rural financial system_ (建立 ) to improve the rural

    2、 economy. (set) 73. _ (给我印象最深的 ) was that they had never lost heart. (what) 74. With many of his works_(被出版) , he became more and more famous. (come) 75. He_(肯定没有参加) the meeting yesterday. I was staying with him all the day. (attend) 76. _ (我一走进 ) the room, I found the old men lying on the floor, pa

    3、inting. (moment) 77. That was the new way _ (他用来 ) to solve this difficult problem.(use) 78. It was for this reason _(他才到这儿定居的) .(settle) 79. Based on this idea, he developed_(后来被称为) the internet.(call) 80. _ (没有意识到 )having done wrong, my sister refused to make an apology. (aware) 答案: 71. did I know

    4、 72. (should) be set up 73. What impressed me most 74. coming out 75. couldnt/ cant have attended 76. The moment I entered / came into 77. ( that/ which) he used 78. that he settled here 79. what was later called 80. Not aware of 单项选择 * 第二部分 英语知识运用(共三节,满分 55分) 第一节 :多项选择(共 10小题;每小题 1分,满分 10分) 从 A、 B、

    5、 C、 D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Ever since their quarrel, there has been an unpleasant_in the office. A. circumstance B. surroundings C. condition D. atmosphere 答案: D Nowadays more and more people are advised to arrange for insurance_that they or their family members need medical treatment. A

    6、 in order B in need C in case D in hope 答案: C That the United States attempted to force RMB to be revalued was out of political_other reasons. A better than B less than C more than D rather than 答案: D I never blame failures-there are too many complicated situations in life, but I am_ merciless(无慈悲心的

    7、 ) toward lack of effort. A approximately B absolutely C hardly D desperately 答案: B This is the way to show our concern for the young people and to give them_guidance. A real B careful C genuine D leading 答案: C “I_in a cold sweat when I realized it was an earthquake.” Said the lucky man who happened

    8、 to be out of the house to work that morning in Yushu. A broke out B cried out C blocked out D cut out 答案: A The defendant couldnt_the fact that a large amount of money was found in his house. A account for B answer for C allow for D call for 答案: A Suffering from depression, he often_his sorrows in

    9、drink. A swallows B drowns C sinks D buries 答案: B Spokesman has_that there is no Chinese crew on the ship hijacked by Somali pirates. A confirmed B proved C confused D refused 答案: A They work well together-her steadiness(稳健 ) acts as a(n) _to his clever but often impractical ideas. A award B belief

    10、C balance D contrary 答案: C 完型填空 第三节:完形填空(共 20小题;每小题 1.5分,满分 30分) 阅读下面短文,掌握大意,然后从 41-60 各题所给的四个选项( A、 B、 C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 At a young age, her doctor told Patti Wilson she was an epileptic(羊癫疯患者) . Her father was a morning jogger. One day she 31 and said, “Daddy, what Id really love to do i

    11、s run with you every day, but Im afraid I cant do it.” Her father 32 her to start running. Thats just what they did every 33 . It was a 34 experience for them. After a few weeks, Patti said, still smiling, “Daddy, what Id really love to do is break the worlds long-distance running record for 35 .” H

    12、er father 36 The Guinness Book of World Records and found that the farthest distance any woman had run was 80 miles. As a freshman(新生) in high school, Patti 37 , “Im going to run from Orange County up to San Francisco(about 400 miles).” “As a sophomore(二年级学生) ,” she went 38 , “Im going to run to Por

    13、tland, Oregon(about 1,500 miles). As a junior Ill run to St. Louis(about 2,000 miles). As a senior Ill run to the White House (about 3,000 miles).” In 39 of her disease, Patti was as ambitious(有野心的) as she was enthusiastic. She looked at being an epileptic as simply “an 40 ”. She focused not on what

    14、 she had 41 , but on what she had left. That year, together with her father, she completed her 42 to San Francisco wearing a T-shirt that 43 , “I love Epileptics.” In her sophomore year, Pattis classmates got behind her. They made a huge poster that read, “Run, Patti, Run!” This has since 44 her mot

    15、to and the title of a book she has written. During this marathon, she broke a bone in her foot. A doctor told her that she had to 45 her run. But Patti said she wasnt running for herself; she was 46 to break the chains on the brains that limited so many others. She asked the doctor 47 or not there w

    16、as a way she could keep running. He said he could wrap it in adhesive(粘合剂) 48 putting it in a cast(石膏) , but he 49 her that it would be extremely painful. She told the doctor to wrap it up. Later, after four months of running from the West Coast to the East Coast, Patti arrived in Washington and sho

    17、ok the hand of the President of the United States. She told him, “I wanted people to know that epileptics are normal human beings with 50 lives.” 31. A. smiled B. cried C. laughed D. wept 32. A. agreed B. suggested C. encouraged D. promised 33. A. afternoon B. morning C. night D. evening 34. A. terr

    18、ible B. fortunate C. dangerous D. wonderful 35. A. women B. men C. students D. patients 36. A. questioned B. checked C. inspected D. interviewed 37.A. broadcasted B. told C. informed D. announced 38. A. up B. forward C. on D. upon 39. A. honor B. view C. favor D. charge 40. A. accident B. coincidenc

    19、e C. influence D. inconvenience 41. A. lost B. dropped C. improved D. received 42. A. distance B. task C. run D. study 43. A. showed B. said C. wrote D. read 44. A. come B. become C. gone D. went 45. A. continue B. stop C. keep D. struggle 46. A. working B. jogging C. walking D. running 47. A. wheth

    20、er B. when C. if D. where 48. A. in addition to B. in spite of C. instead of D. regardless of 49. A. asked B. warned C. advised D. comforted 50. A. common B. unique C. special D. normal 答案: 31-50 ACBDA BDCBD ACDBB DACBD 阅读理解 People like to look in the mirror often when they have a young and beautifu

    21、l face. However, when one grows old, nobody wants to see their wrinkled old face in the mirror any more. So, many old people seldom look at their faces in the mirror. This is completely wrong. According to Wu Zhenyun, a professor from the Psychological Research Institute under the Chinese Academy of

    22、 Sciences, a persons willingness to look in the mirror can reflect his or her mentality. When people dont care too much about their age, they will try to carry themselves with ease and natural poise (姿态 ). They dont mind looking in the mirror to see their own faces. Some people even love to look in

    23、the mirror from time to time to see whether they keep a good appearance. In this way, mirror becomes their best friend that help them to look confident. On the other hand, some people are afraid of being old. They dont want to see the wrinkles on their face and their hair turning grey. So they dont

    24、want to look in the mirror. This actually reflects a negative attitude they hold towards life. In the long term, they might suffer from psychological pressure or some sort of depression, which is actually not a wise act. “ Everyone can make themselves look charming at every age stage. If one is conf

    25、ident, one will always look beautiful, it shows that they accept themselves.” professor Wu said. Mirror cannot only give confidence to one. By looking in the mirror, one can even find the traces of some diseases from ones own face. 【小题 1】 Why does the mirror become the best friend for some people A

    26、Because it brings much confidence to them. B Because it makes them more beautiful. C Because it tells whether they are clean or not. D Because it helps them find their own faults. 【小题 2】 The fact that some people are afraid of looking in the mirror reflects that_. A they suffer from metal disease B

    27、they treat life in a negative way C they are too ugly D they cant bear the pressure of being old 【小题 3】 The text tells us that_. A if you are willing to look in the mirror you are getting old B everyone can become attractive at any age C confidence can make a person look beautiful D old people will

    28、accept the reality when they are old 【小题 4】 The writer wrote this passage to_. A advise people to look in the mirror constantly B reflect different attitude towards looking into a mirror C introduce a way of finding signs of disease from ones face D analyze why people like and dislike to look in the

    29、 mirror 答案: 【小题 1】 A 【小题 2】 B 【小题 3】 C 【小题 4】 D D In many societies, there is often greater acceptance of light skin than dark skin. Light skin may be seen as a mark of beauty, intelligence and success. These beliefs can lead to social pressure even within the same racial group. As a result, more an

    30、d more people with dark skin are using skin-lightening products, even if they may face health risks. Many people believe that having whiter skin will improve their lives. They think they will have a better chance of getting a job or marrying into a better family. Or they want to look like what their

    31、 society generally considers beautiful. Some beauty care products contain chemicals that make skin lighter. This process is also called bleaching (漂白 ). But some of the chemicals are extremely dangerous. One chemical has been linked to kidney (肾 ) damage and some kinds of cancer. It also causes low

    32、birth weight in babies when used by mothers-to-be. At first, bleaching products make the skin color lighter. But after long-term use they can cause problems. The chemicals in the products block and break down the natural process that gives color to skin. The skin loses its natural barrier to protect

    33、 against sunlight. Then the skin can become thick and discolored. Usually the person will use more of the product in an effort to correct the problem, but this only mak es it worse. Fatimata Ly treats skin problems in the Senegalese capital, Dakar. Doctor Ly says skin bleaching has become a problem

    34、throughout Senegal. She says the chemicals are now more dangerous because they are stronger. Some cases have resulted in blackened fingernails, infections and permanent skin damage. And these are not the only risks. Experts say some people who change their skin color suffer emotional damage. They fe

    35、el regret and sadness. They feel that instead of risking their health, they should have learned to love and accept their skin color as it was. 63. Why has skin lightening become popular all over the world A. There are many ways to help change skin color. B. Many people with dark skin have no confide

    36、nce. C. Light skin seems to bring more advantages than dark skin. D. People with dark skin are facing the pressure from their family. 64. According to the passage, people using bleaching products would risk . A. thinner skin B. low weight C. lung cancer D. emotional damage 65. Which of the following

    37、 is NOT true about bleaching products A. Some of them contain dangerous chemicals. B. They will not make the skin color lighter. C. They may cause skin damage. D. They are likely to bring health risks. 66. The writers attitude toward using bleaching products is _. A. supportive B. positive C. uncert

    38、ain D. negative 答案: 63-66 CDBD C Amelia Earharts (1897-1937) childhood was not the typical girls. She liked nothing better than to explore the banks of the Missouri River, where she climbed trees and hunted rats with her rifle (步枪 ). She also built her own roller coaster(过山车 ). The exciting life of

    39、the American aviation (航空 )pioneer is dramatized in the movie Amelia, which is due to come out on October 23. After Earhart paid a pilot $1 to take her up for a short fly in his plane, aviation became her love and career. As she later explained, “Never do things others can do and will do, if there a

    40、re things others cannot do or will not do.” Earhart found herself a flying teacher and started to learn to fly. She took all sorts of jobs to pay for the lessons and to buy a second-hand plane on her 24th birthday. In 1932, Earhart flew solo across the Atlantic. She became the first woman to make th

    41、e solo crossing. She also made a flying suit for women and went on to design other clothes for women who led active lives. “Now and then women should do for themselves what men have already done occasionally what men have not done thereby establishing themselves as persons, and perhaps encouraging o

    42、ther women toward greater independence of thought and action.” she said. When she was nearly 40, Earhart was ready for a final challengeto be the first woman to fly around the world. However, in mid-flight, she and her navigator (导航员 ) disappeared in bad weather. Earhart will be forever remembered a

    43、s a brave pioneer for both aviation and for women. 59. According to the passage, which of the following statements is true A. A movie about Earharts exciting life has come out. B. Earhart never did things others could and would do. C. Earharts love for aviation came after she flew a plane for a shor

    44、t time. D. In Earharts opinion, women should think and act more independently. 60. The underlined word in paragraph 2 means _. A. presented B. adopted C. published D. created 61. From the passage we can know that _. A. Earhart showed most interest in adventure trips to the Missouri River during her

    45、childhood B. Earhart s ambition was to fly across the Atlantic C. Earhart challenged herself constantly D. Besides flying, Earhart also designed planes and clothes 62. You can probably find this article in . A. a booklet B. a newspaper C. a guide book D. an advertisement 答案: 59-62 DACB B Todays teen

    46、s have a knowledge of the Internet that often surpasses(超过 ) that of their parents. Because so many teens are Internet savvy(了解 , 常识 ), it is important that they also have an understanding of the dangers that exist online and how to deal with them. Watch teens share their own “Real-Life Stories” abo

    47、ut issues affecting them on the Internet such as cyberbullying (网络欺凌 ), online enticement(诱惑 ), and giving out too much personal information. NSTeens - Terrible text Some teens say and do terrible things to each other online because they dont see the direct effects of their actions. So what should y

    48、ou do if youre cyberbullied Watch the NSTeens in their latest video, Terrible text, about a young girl who is troubled when a cyberbully sends mean text messages to her cell phone at all hours of the day and night. Visit NSTeens.org. NetSmartz411 NetSmartz411 is a parent and guardians premier, online resource for learning about Internet safety, computers, and the Web. Search our knowledge base for answers to all of your questions about the online world! If you cant find what youre looking for, use the “Ask the Experts tab ”to


    注意事项

    本文(湖北省十三校2009---2010学年度高一下学期期中联考英语试题.doc)为本站会员(explodesoak291)主动上传,麦多课文档分享仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文档分享(点击联系客服),我们立即给予删除!




    关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服 - 联系我们

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1 

    收起
    展开