1、2012年外研版初中英语九年级上 Module 9 练习卷与答案(带解析) 单项选择 * Oh, this cartoon book is very interesting. Where did you buy _ I want to buy _, too. In the bookshop near my home. A one; one B it; it C it; one D one; it 答案: C Tom and Jerry is one of those cartoons _ you laugh. A makes B make C which makes D which make
2、答案: D Do you know when Mr Wang back Sorry, I dont know. But Ill tell you as soon as he back. A will come; comes B comes; comes C comes; will come D will come; will come 答案: A You should try to speak English as as possible. A often B more C many D long 答案: A Look! There are a lot of children on the p
3、layground. A play B playing C to play D are playing 答案: B The womans book began into many languages five years ago. A to translate B translating C to be translated D to translating 答案: C The matter was much than everyone had expected. A serious B seriously C more serious D more seriously 答案: C We sh
4、ould help those people who are _. A in detail B in half C in trouble D in time 答案: C Its _ knowledge that the Nile is the longest river in the world. A unusual B special C normal D common 答案: D Mickey Mouse is one of many childrens favourite cartoon character. Its pictures are _, on school bags, des
5、ks, and so on. A everywhere B somewhere C anywhere D nowhere 答案: A Last Saturday was Marys birthday. A twelve B twelfth C the twelfth D the twelve 答案: B If parents leave their children on own, do you think the home is tidy or untidy when they return A they B them C theirs D their 答案: D Ive read _ sp
6、orts news about the Beijing2 008 Olympic Games today. A two B a few C two pieces D two pieces of 答案: D What a _! You must tidy up your room at once. Sorry, Mum. Ill do it now. A pity B mess C lie D day 答案: B Do you know the man sunglasses Yes. Hes Tonys dad. A in B on C of D for 答案: A 完型填空 完型填空 Mayb
7、e you dont know Walt Disney, but you must know Disneyland. 1 you dont know Disneyland, you must know Mickey Mouse and Donald Duck. Walt Disney was American. He 2 on December 5, 1901. And he died on December 15, 1966. He died of illness. Walt Disney had three brothers and one sister. He enjoyed 3 whe
8、n he was very young. He was good at drawing. When he sold his first drawing 4 his neighbours, he was only seven years old! He got 5 in 1925. And he had two daughters. Disney was very rich, 6 he was frugal(朴素的) . He spent most of his money 7 his work. In 1928, he created the famous characterMickey Mo
9、use, which made him famous to the world. Walt Disney is a great person. 8 he died, people all over the world will remember him for ever. He is deeply 9 by worldwide people. He was a clever, imaginative and creative man. He 10 enjoyment and happiness to the people of every country. He is a hero of th
10、e 20th century. 【小题1】 A What B Whether C If D How A is born B was born C was famous D was out A to draw B drew C drawing D was drawn A in B from C to D at A to marry B marry C marryed D married A and B so C or D but A in B on C with D of A So B Although C But D In spite of A hated B loving C loved D
11、 hating A shows B lends C borrows D brings 答案: 【小题 1】 C 【小题 2】 B 【小题 3】 C 【小题 4】 C 【小题 5】 D 【小题 6】 D 【小题 7】 B 【小题 8】 B 【小题 9】 C 【小题 10】 D 【小题 1】考查连词辨析,根据语境可知表示假设用 if 【小题 2】表示某人出生, be born用过去时 【小题 3】考查动词 enjoy的用法,喜欢干某事 enjoy doing sth 【小题 4】考查动词短语,把 .卖给 .用介词 to 【小题 5】考查系表结构,结婚 be/get married 【小题 6】考查
12、转折连词,根据上句 Disney was very rich,尽管他很富有,但是很简朴 【小题 7】考查动词 spend的用法, spend time/money on sth 【小题 8】考查连词, although引导让步状语从句,虽然 . 【小题 9】考查被动语态, be loved 被爱戴 【小题 10】考查动词, bring 带来,给人们带来欢乐 阅读理解 阅读理解 Farquaad, the ruler of a country called Duloc, decides that all the characters from fantasy stories must leave
13、 the country. There is a huge green monster called Shrek who lives in a forest and all the fantasy characters hide in his home, although Shrek doesnt want them to. Shrek visits Farquaad. Farquaad agrees that the fantasy characters can come back if Shrek can find the beautiful princess that Farquaad
14、wants to marry. Shrek goes to look for the Princess Fiona. He finds her and discovers that at night she becomes as ugly as him. When Farquaad discovers that Fiona is ugly, he doesnt want to marry her. But the monster and the princess get married, and the princess decides to stay ugly all the time fo
15、r love. 【小题 1】 The meaning of the phrase “fantasy stories” is _. A童话故事 B喜剧故 事 C恐怖故事 D科学故事 【小题 2】 Shrek goes to find the princess because _. A he wants to marry her B he wants to kill the princess C Farquaad wants to marry her D he wants Farquaad to let the fantasy characters live in the country 【小题
16、3】 The princess was called _. A Farquaad B Shrek C Duloc D Fiona 【小题 4】 Which of the following sentences is True A Fiona decides to stay ugly because she loves Shrek. B Fiona decides to stay ugly because she wants to marry Farquaad. C Fiona decides to stay ugly because she cant become beautiful agai
17、n. D Fiona decides to stay ugly because she isnt the princess. 【小题 5】 Whats the main idea of the passage A Farquaad is a bad ruler of the country. B Characters from fantasy stories are in trouble. C The love between a monster and a princess. D Shrek saves Fiona so that he can become a hero. 答案: 【小题
18、1】 A 【小题 2】 D 【小题 3】 D 【小题 4】 A 【小题 5】 C 【小题 1】根据对全文理解可知 fantasy stories是童话故事 【小题 2】根据 Shrek visits Farquaad. Farquaad agrees that the fantasy characters can come back if Shrek can find the beautiful princess that Farquaad wants to marry.可知 【小题 3】由短文 Shrek goes to look for the Princess Fiona可知 【小题 4
19、】由短文最后一句 he princess decides to stay ugly all the time for love.可知 【小题 5】纵观全文这段主要讲述怪兽和公主的爱情故事 阅读理解 One day in Overtown, Florida, 3.7 million dollars fell from the sky! It happened when a truck turned over.There was money everywhere! One man said, “The streets were like gold.” Some people took off th
20、eir shirts and filled them with money. Police officers went from door to door in the neighborhood. They asked people to return the money. After six hours, the total returned: zero. No one in Overtown was surprised. Many people in this town are poor. They need the money to buy food for their children
21、. They think that God sent the money to them. The police say this is a serious crime. “People took thousands of dollars. Its not their money, and they have to return it.” The police also say its dangerous to keep the money because everyone knows the story from the news. People have money in their po
22、ckets and their backyards, and other people will try to steal it. So far, only one person has returned some money. He is a firefighter. He found 300,000 dollars in a bag and gave it to the police. The people of Overtown still have the rest of the money. 【小题 1】 People filled their shirts with the mon
23、ey from _. A the sky B a truck C a bank D a shop 【小题 2】 What does the underlined word “crime” in the fourth paragraph mean in Chinese A金钱 B犯罪 C损失 D德行 【小题 3】 Where did people hide the money they got A In their kitchens. B In their bedrooms. C In their backyards. D In their sitting rooms. 【小题 4】 How m
24、uch money was still missing A 3.7 million dollars. B 300,000 dollars. C 3.4 million dollars. D 700,000 dollars. 【小题 5】 Which is the best title for the passage A Money from the Sky. B Police and Money. C A Truck of Money. D Poor People and Money. 答案: 【小题 1】 B 【小题 2】 B 【小题 3】 C 【小题 4】 C 【小题 5】 A 【小题 1
25、】根据短文第一段 It happened when a truck turned over.There was money everywhere!可知 【小题 2】由短文内容可知,捡到国家的钱不上交是一种犯罪行为,故选 B 【小题 3】根据短文 People have money in their pockets and their backyards可知 【小题 4】由短文 He found 300,000 dollars in a bag and gave it to the police可知一共丢失了 3.7 million dollars,仅有 300,000 dollars已交出 【
26、小题 5】考查对全文理解,纵观整篇文章以及 3.7 million dollars fell from the sky可知 阅读理解 When we think of Hollywood, we think of movies and famous movie stars. They are part of Hollywoods history. Today people make movies in other places too. Not all famous movie stars live in Hollywood. But Hollywood is still a very spe
27、cial city in Los Angeles, California. You can easily see where Hollywood is in Los Angeles. There is a big sign on the hills. It says “HOLLYWOOD”. The white letters are fifty feet tall. You can see the sign from far away. The Hollywood sign is a famous landmark in Los Angeles. Many postcards show th
28、is famous Hollywood landmark. In the hills of Hollywood, there is also the Hollywood Bowl. This is an open-air theatre. It is one of the largest open-air theatres in the world. It has seventeen thousand seats and a very special stage. The stage was designed by the great American architect(建筑师) Frank
29、 Lloyd Wright. You can listen to all kinds of concerts at the Hollywood Bowl. 【小题 1】 Today Hollywood is _. A a special city in Los Angeles B a place where all the movie stars live C a place where they make all the movies D the biggest city in California 【小题 2】 You can see where Hollywood is in Los A
30、ngeles because _. A it is a hill B postcards show you C there is a big sign on the hills D local people will tell you 【小题 3】 The Hollywood Bowl is _. A a place where you see movies B one of the largest open-air theatres in the world C a hill in Hollywood D a big sign in Los Angeles 【小题 4】 Which is n
31、ot mentioned about the Hollywood Bowl A Seats. B Size. C Stage. D Designer. 【小题 5】 What special things can we see in Hollywood A. The Hollywood hills. B. The Hollywood landmark. C. The Hollywood Bowl. D. Both B and C. 答案: 【小题 1】 A 【小题 2】 C 【小题 3】 B 【小题 4】 B 【小题 5】 D 【小题 1】根据短文第一段最后一句 Not all famous
32、movie stars live in Hollywood. But Hollywood is still a very special city in Los Angeles, California.可知 【小题 2】根据短文第二段 You can easily see where Hollywood is in Los Angeles. There is a big sign on the hills.可知 【小题 3】根据第三段第二句 This is an open-air theatre. It is one of the largest open-air theatres in th
33、e world.可知 【小题 4】根据短文 It has seventeen thousand seats and a very special stage. The stage was designed by the great American architect(建筑师)可知,只有 size没提及 【小题 5】根据短文 The Hollywood sign is a famous landmark in Los Angeles.以及In the hills of Hollywood, there is also the Hollywood Bowl可知 书面表达 书面表达 假设你是玲玲,
34、你的美国笔友 Jane在写给你的信中,介绍了美国卡通人物的情况,请你根据以下提示给她回一封信。 提示: 1. 美国的一些卡通人物也为许多中国孩子所熟知 ,如唐老鸭、米老鼠、汤姆与杰瑞。 2. 中国也制作了许多动画片。在所有中国的动画人物中,我最喜欢机智勇敢的猴王与哪吒,因为不管多么凶恶的( ferocious)敌人总能被他们战胜。 要求: 80词左右(开头和结尾已给出,不计入总词数) Dear Jane, Thank you for telling me so much about _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Yours, Lingling 答案: Dear
35、 Jane, Thank you for telling me so much about cartoon characters from America. Some of the characters you told me are also familiar to Chinese kids. For example, Donald Duck, Mickey Mouse, Tom and Jerry are well known to almost every child in China. China has also produced many cartoon TV plays or m
36、ovies. Among all the Chinese cartoon characters, I like Monkey King and Nezha best because they are brave and clever. They can beat all their enemies, no matter how ferocious they are. I believe you will fall in love with them if you see them one day. Yours, Lingling 单词拼写 单词拼写 【小题 1】 The childrens r
37、oom was in a terrible _(杂乱 ). 【小题 2】 Look at all those _ (手提包 ) ! Dont you think they look silly 【小题 3】 A group of children who were _ (领导 )by a big boy stole all the things in Billys shop. 【小题 4】 _ (桃子 ) are so juicy that I like them very much. 【小题 5】 The two _ (老板 ) of the factory see the workers
38、as their friends. 【小题 6】 Three fourths of the _ (表面 ) of the earth is covered by water. 【小题 7】 Im not going to tell you about it because its a _ (私人的) conversation. 【小题 8】 Can you see the _ (闪光灯 ) There must be someone taking a photo of us! 【小题 9】 If you have driving _ (经验 ), you can apply for this
39、job. 【小题 10】 Jack has looked for you _ (处处 ). 答案: 【小题 1】 mess 【小题 2】 handbags 【小题 3】 led 【小题 4】 Peaches 【小题 5】 bosses 【小题 6】 surface 【小题 7】 private 【小题 8】 flash 【小题 9】 experience 【小题 10】 everywhere 【 小题 1】考查单词拼写, mess混乱、肮脏 【小题 2】考查单词拼写由于前面有代词 these所以用复数 handbags 【小题 3】考查被动语态,被大孩子领导下的一群小孩子偷了商店里的所有东西
40、【小题 4】考查单词拼写,后面系动词 are故名词用复数,首字母要大写 【小题 5】考查名词复数,两个老板,名词用复数形式 【小题 6】考查单词拼写,地球上四分之三的表面被水所覆盖, the surface of.的表面 【小题 7】考查形容词 private 个人的、私人的 【小题 8】考查单词拼写 flash 名词闪光灯 【小题 9】考查名词, experience 经验不可数名词 【小题 10】考查副词 everywhere=here and there到处 根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整 In April of 2007, a new American film
41、 about The Teenage Mutant Ninjia Turtles(忍者神龟) came out. In the new movie, the turtles must face a different enemya bad man c_【小题 1】_Max Winters. He and his m_【小题 2】 _want to take over the planet Earth. Splinter knows that only a super turtle team can s_【小题 3】 _Max. But the turtles are not together
42、at the time. Splinter has to find them and make them into a team again. Can these “heroes in a half shell” become a team again Can they b_【小题 4】_ Max Winters and his monsters We can know these after we s_【小题 5】_ the movie. But one thing is surethe IMNT are back and better than ever. 答案: 【小题 1】 calle
43、d 【小题 2】 monsters 【 小题 3】 stop 【小题 4】 beat 【小题 5】 see 【小题 1】考查过去分词形式的形容词, named=called名字叫做 .修饰后面的名词 【小题 2】根据语境可知这是一部科幻电影,因此用 monsters怪兽 【小题 3】考查动词,只有神龟才能阻止 Max,所以用 stop阻止的意思 【小题 4】考查动词应用,打败某人 beat sb 【小题 5】考查动词应用,看电影 see a film 补充句子 补全对话 A: Where have you been last night, Jane B: I have been to the
44、cinema to see a movie. A: _【小题 1】 _ B: The Lion King. A: _【小题 2】 _ B: Yes, its a cartoon. A: _【小题 3】 _ B: Its about a brave young lions experience to become a lion king. A: It must be very interesting. By the way, what kind of cartoons do you like best B: _【小题 4】 _. A: Me, too. A happy ending is the most important thing for me to choose a cartoon. B: Another cartoon will be on at the Student Cinema this coming weekend. Shal