欢迎来到麦多课文档分享! | 帮助中心 海量文档,免费浏览,给你所需,享你所想!
麦多课文档分享
全部分类
  • 标准规范>
  • 教学课件>
  • 考试资料>
  • 办公文档>
  • 学术论文>
  • 行业资料>
  • 易语言源码>
  • ImageVerifierCode 换一换
    首页 麦多课文档分享 > 资源分类 > DOC文档下载
    分享到微信 分享到微博 分享到QQ空间

    职称英语综合类B级-2及答案解析.doc

    • 资源ID:1466182       资源大小:84KB        全文页数:15页
    • 资源格式: DOC        下载积分:2000积分
    快捷下载 游客一键下载
    账号登录下载
    微信登录下载
    二维码
    微信扫一扫登录
    下载资源需要2000积分(如需开发票,请勿充值!)
    邮箱/手机:
    温馨提示:
    如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
    如需开发票,请勿充值!如填写123,账号就是123,密码也是123。
    支付方式: 支付宝扫码支付    微信扫码支付   
    验证码:   换一换

    加入VIP,交流精品资源
     
    账号:
    密码:
    验证码:   换一换
      忘记密码?
        
    友情提示
    2、PDF文件下载后,可能会被浏览器默认打开,此种情况可以点击浏览器菜单,保存网页到桌面,就可以正常下载了。
    3、本站不支持迅雷下载,请使用电脑自带的IE浏览器,或者360浏览器、谷歌浏览器下载即可。
    4、本站资源下载后的文档和图纸-无水印,预览文档经过压缩,下载后原文更清晰。
    5、试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。

    职称英语综合类B级-2及答案解析.doc

    1、职称英语综合类 B 级-2 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总题数:15,分数:15.00)1.You must shine your shoes.(分数:1.00)A.polishB.clearC.washD.mend2.Mary has blended the ingredients.(分数:1.00)A.mixedB.madeC.cookedD.eaten3.Have you talked to her lately?(分数:1.00)A.lastlyB.finallyC.shortlyD.recently4.The dentist

    2、 has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)A.take outB.repairC.push inD.dig5.The policeman Wrote down all the particulars of the accident.(分数:1.00)A.secretsB.detailsC.benefitsD.words6.In judging our work you should take into consideration the fact that we have been very busy recently.(分数:1.00)A.

    3、thoughtB.accountC.mindD.brain7.A notably short man, he plays basketball with his staff several times a week.(分数:1.00)A.practicallyB.considerablyC.remarkablyD.fairly8.Im content with the way the campaign has gone.(分数:1.00)A.tiedB.satisfiedC.filledD.concerned9.He endured agonies before he finally expi

    4、red.(分数:1.00)A.firedB.resignedC.diedD.retreated10.The girl is gazing at herself in the mirror.(分数:1.00)A.staringB.laughingC.shoutingD.smiling11.They agreed to modify their policy.(分数:1.00)A.clarifyB.changeC.defineD.develop12.The economy continued to exhibit signs of decline in September.(分数:1.00)A.p

    5、layB.sendC.showD.tell13.This table is strong and durable.(分数:1.00)A.long-lastingB.extensiveC.far-reachingD.eternal14.While we dont agree, we continue to be friends.(分数:1.00)A.BecauseB.WhereC.AlthoughD.Whatever15.For urban areas this approach was wholly inadequate.(分数:1.00)A.reallyB.basicallyC.fundam

    6、entallyD.completely二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Computer games can be used to help children develop their reading skills.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned17.You should take books with you when you go out with your child.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned18.When pl

    7、aying a game you should ask your child to find something starting with the letter b instead of c.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned19.One of the useful games is to play spy.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned20.You can ask your child to tell stories based on pictures.(分数

    8、1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned21.A good reading habit can help your child do well at school.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned22.The purpose of the rhyming games is to make preparations for children to write poems.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned三、B第 3

    9、 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_27.When the cover diminishes in the coming decades, temperature 1.(分数:1.00)填空项 1:_28.The conclusion reached at the Berlin workshop 1.(分数:1.0

    10、0)填空项 1:_29.The Berlin workshop concluded that the real figure 1.(分数:1.00)填空项 1:_30.The increase of greenhouse gases 1.(分数:1.00)填空项 1:_四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.What was the weather like that night?(分数:3.00)A.It was chilly.B.It was windy.C.It was fine,D.It was cloudy.32.Gladiator was the na

    11、me of(分数:3.00)A.a movie.B.a pet.C.a couch.D.a song.33.The author of the passage could not go to sleep partly because(分数:3.00)A.it was too cold.B.it was too dry.C.he had a cold.D.he had a fever.34.The author brushed his teeth over and over(分数:3.00)A.to relieve himself of the pressure.B.to ease his to

    12、othache.C.to shake off the cold.D.to remove the dirt.35.What did the couch represent?(分数:3.00)A.A new thought.B.Different songs.C.A comfortable life.D.Happy memories.五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Which of the following statements is true?(分数:3.00)A.The White Nile is the trunk of the River Nile.B.The Wh

    13、ite Nile is the trunk of the Blue Nile. C.The White Nile is a branch of the Blue Nile.D.The White Nile is a branch of the River Nile.37.According to Krom, the Egypts Old Kingdom fell(分数:3.00)A.immediately after a period of drought.B.immediately after a period of flood.C.just before a drought struck.

    14、D.just before a flood struck.38.Which of the following factors was ultimately responsible for bringing down the civilization of ancient Egypt?(分数:3.00)A.Change of climate.B.Corruption.C.Flood.D.Population growth.39.The word “devastating“ in the last paragraph could be best replaced by(分数:3.00)A.“fru

    15、strating“.B.“damaging“.C.“defeating“.D.“worrying“.40.Why does the author mention “Egypts mighty pyramid builders“?(分数:3.00)A.Because they once worked miracles.B.Because they were well-built.C.Because they were actually very weak.D.Because even they were unable to rescue their civilization.六、B第三篇/B(总

    16、题数:5,分数:15.00)41.The word “expertise“ in line 3 could be best replaced by(分数:3.00)A.“experts“.B.“scientists“.C.“scholars“.D.“special knowledge“.42.When was the Fraunhofer Society founded?(分数:3.00)A.In 1940.B.Last year.C.After the unification,D.In 1949.43.Which of the following is NOT true of traditi

    17、onal university research?(分数:3.00)A.It is free.B.It is profit-driven.C.It is widely available.D.It is curiosity-driven.44.What factor can be attributed to German prosperity?(分数:3.00)A.Technology transfer.B.Good management.C.Hard work.D.Fierce competition.七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_填空项 1:

    18、填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.besidesB.moreoverC.thusD.howeverA.programsB.parentsC.recordsD.wordsA.toB.withC.byD.inA.calledB.askedC.knownD.saidA.finishB.attendC.leaveD.cutA.taughtB.heldC.createdD.understoodA.attentionB.amountC.expenseD.informationA.opposeB.changeC.enterD.e

    19、ncourageA.buyB.reviewC.giveD.provideA.farmersB.workersC.teachersD.soldiersA.studyB.conductC.operateD.performA.teachB.discussC.haveD.getA.needingB.spendingC.comparingD.establishingA.setB.reachC.indicateD.defineA.treatedB.neededC.earnedD.wasted职称英语综合类 B 级-2 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、B第 1 部分:词汇选项/B(总

    20、题数:15,分数:15.00)1.You must shine your shoes.(分数:1.00)A.polish B.clearC.washD.mend解析:2.Mary has blended the ingredients.(分数:1.00)A.mixed B.madeC.cookedD.eaten解析:3.Have you talked to her lately?(分数:1.00)A.lastlyB.finallyC.shortlyD.recently 解析:4.The dentist has decided to extract her bad tooth.(分数:1.00)

    21、A.take out B.repairC.push inD.dig解析:5.The policeman Wrote down all the particulars of the accident.(分数:1.00)A.secretsB.details C.benefitsD.words解析:6.In judging our work you should take into consideration the fact that we have been very busy recently.(分数:1.00)A.thoughtB.account C.mindD.brain解析:7.A no

    22、tably short man, he plays basketball with his staff several times a week.(分数:1.00)A.practicallyB.considerablyC.remarkably D.fairly解析:8.Im content with the way the campaign has gone.(分数:1.00)A.tiedB.satisfied C.filledD.concerned解析:9.He endured agonies before he finally expired.(分数:1.00)A.firedB.resig

    23、nedC.died D.retreated解析:10.The girl is gazing at herself in the mirror.(分数:1.00)A.staring B.laughingC.shoutingD.smiling解析:11.They agreed to modify their policy.(分数:1.00)A.clarifyB.change C.defineD.develop解析:12.The economy continued to exhibit signs of decline in September.(分数:1.00)A.playB.sendC.show

    24、 D.tell解析:13.This table is strong and durable.(分数:1.00)A.long-lasting B.extensiveC.far-reachingD.eternal解析:14.While we dont agree, we continue to be friends.(分数:1.00)A.BecauseB.WhereC.Although D.Whatever解析:15.For urban areas this approach was wholly inadequate.(分数:1.00)A.reallyB.basicallyC.fundament

    25、allyD.completely 解析:二、B第 2 部分:阅读判断/B(总题数:7,分数:7.00)16.Computer games can be used to help children develop their reading skills.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:17.You should take books with you when you go out with your child.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:18.

    26、When playing a game you should ask your child to find something starting with the letter b instead of c.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:19.One of the useful games is to play spy.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:20.You can ask your child to tell stories based on

    27、 pictures.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:21.A good reading habit can help your child do well at school.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C. Not mentioned解析:22.The purpose of the rhyming games is to make preparations for children to write poems.(分数:1.00)A.A. Right B.B. Wrong C.C.

    28、Not mentioned解析:三、B第 3 部分:概括大意与完成句子(总题数:8,分数:8.00)23.Paragraph 2 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:24.Paragraph 3 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:25.Paragraph 4 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:26.Paragraph 5 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:D)解析:27.When the cover diminishes in the coming decades, temperature 1.(分数:

    29、1.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:28.The conclusion reached at the Berlin workshop 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:B)解析:29.The Berlin workshop concluded that the real figure 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:30.The increase of greenhouse gases 1.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:四、B第 4 部分:阅读理解/B(总题数:5,分数:15.00)31.What was the

    30、 weather like that night?(分数:3.00)A.It was chilly.B.It was windy.C.It was fine, D.It was cloudy.解析:32.Gladiator was the name of(分数:3.00)A.a movie.B.a pet. C.a couch.D.a song.解析:33.The author of the passage could not go to sleep partly because(分数:3.00)A.it was too cold.B.it was too dry.C.he had a col

    31、d. D.he had a fever.解析:34.The author brushed his teeth over and over(分数:3.00)A.to relieve himself of the pressure. B.to ease his toothache.C.to shake off the cold.D.to remove the dirt.解析:35.What did the couch represent?(分数:3.00)A.A new thought.B.Different songs.C.A comfortable life.D.Happy memories.

    32、 解析:五、B第二篇/B(总题数:5,分数:15.00)36.Which of the following statements is true?(分数:3.00)A.The White Nile is the trunk of the River Nile.B.The White Nile is the trunk of the Blue Nile. C.The White Nile is a branch of the Blue Nile.D.The White Nile is a branch of the River Nile. 解析:37.According to Krom, the

    33、 Egypts Old Kingdom fell(分数:3.00)A.immediately after a period of drought. B.immediately after a period of flood.C.just before a drought struck.D.just before a flood struck.解析:38.Which of the following factors was ultimately responsible for bringing down the civilization of ancient Egypt?(分数:3.00)A.C

    34、hange of climate. B.Corruption.C.Flood.D.Population growth.解析:39.The word “devastating“ in the last paragraph could be best replaced by(分数:3.00)A.“frustrating“.B.“damaging“. C.“defeating“.D.“worrying“.解析:40.Why does the author mention “Egypts mighty pyramid builders“?(分数:3.00)A.Because they once wor

    35、ked miracles.B.Because they were well-built.C.Because they were actually very weak.D.Because even they were unable to rescue their civilization. 解析:六、B第三篇/B(总题数:5,分数:15.00)41.The word “expertise“ in line 3 could be best replaced by(分数:3.00)A.“experts“.B.“scientists“.C.“scholars“.D.“special knowledge

    36、 解析:42.When was the Fraunhofer Society founded?(分数:3.00)A.In 1940.B.Last year.C.After the unification,D.In 1949. 解析:43.Which of the following is NOT true of traditional university research?(分数:3.00)A.It is free.B.It is profit-driven. C.It is widely available.D.It is curiosity-driven.解析:44.What fac

    37、tor can be attributed to German prosperity?(分数:3.00)A.Technology transfer. B.Good management.C.Hard work.D.Fierce competition.解析:解析:七、B第 5 部分:补全短文/B(总题数:5,分数:10.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:八、B第 6 部分:完形填空/B(总题数:15,分数:15.00)A.beside

    38、sB.moreoverC.thusD.however 解析:A.programs B.parentsC.recordsD.words解析:A.to B.withC.byD.in解析:A.called B.askedC.knownD.said解析:A.finishB.attend C.leaveD.cut解析:A.taughtB.heldC.created D.understood解析:A.attentionB.amount C.expenseD.information解析:A.oppose B.changeC.enterD.encourage解析:A.buyB.reviewC.giveD.provide 解析:A.farmersB.workersC.teachers D.soldiers解析:A.studyB.conductC.operate D.perform解析:A.teach B.discussC.haveD.get解析:A.needingB.spendingC.comparingD.establishing 解析:A.setB.reach C.indicateD.define解析:A.treatedB.needed C.earnedD.wasted解析:


    注意事项

    本文(职称英语综合类B级-2及答案解析.doc)为本站会员(刘芸)主动上传,麦多课文档分享仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文档分享(点击联系客服),我们立即给予删除!




    关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服 - 联系我们

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1 

    收起
    展开