欢迎来到麦多课文档分享! | 帮助中心 海量文档,免费浏览,给你所需,享你所想!
麦多课文档分享
全部分类
  • 标准规范>
  • 教学课件>
  • 考试资料>
  • 办公文档>
  • 学术论文>
  • 行业资料>
  • 易语言源码>
  • ImageVerifierCode 换一换
    首页 麦多课文档分享 > 资源分类 > DOC文档下载
    分享到微信 分享到微博 分享到QQ空间

    2018_2019学年高中英语Module3Literature测评(含解析)外研版选修7.doc

    • 资源ID:1128006       资源大小:163KB        全文页数:16页
    • 资源格式: DOC        下载积分:2000积分
    快捷下载 游客一键下载
    账号登录下载
    微信登录下载
    二维码
    微信扫一扫登录
    下载资源需要2000积分(如需开发票,请勿充值!)
    邮箱/手机:
    温馨提示:
    如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
    如需开发票,请勿充值!如填写123,账号就是123,密码也是123。
    支付方式: 支付宝扫码支付    微信扫码支付   
    验证码:   换一换

    加入VIP,交流精品资源
     
    账号:
    密码:
    验证码:   换一换
      忘记密码?
        
    友情提示
    2、PDF文件下载后,可能会被浏览器默认打开,此种情况可以点击浏览器菜单,保存网页到桌面,就可以正常下载了。
    3、本站不支持迅雷下载,请使用电脑自带的IE浏览器,或者360浏览器、谷歌浏览器下载即可。
    4、本站资源下载后的文档和图纸-无水印,预览文档经过压缩,下载后原文更清晰。
    5、试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。

    2018_2019学年高中英语Module3Literature测评(含解析)外研版选修7.doc

    1、1Module 3 Literature李仕才(总分:150 分 时间:120 分钟)第一部分 听力(共两节,满分 30 分)第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:I hear youre moving into a new flat soon.W:Yes,but it is more expensive.My present neighbor plays the pi

    2、ano all night long.1.Why is the woman moving?A.The present flat is too expensive.B.There is too much noise from the neighbor.C.She wants to save money to buy a piano.答案:BM:Hmm.You are a good guitar player.How long have you been playing?W:Since the beginning of last term.What about you?M:Me?Oh,Ive be

    3、en playing about two years now,but Im still not as good.2.How does the man think the woman plays the guitar?A.Worse than he.B.As well as he.C.Better than he.答案:CW:Its already 9:00.I wonder if Tom will come.M:We are supposed to be here at 8:30.He told me he would start at 8:00.W:Maybe something is wr

    4、ong with him.3.How long has the speaker been waiting?A.Half an hour. B.An hour.C.An hour and a half.答案:AM:Juana,Im terribly sorry.I really didnt mean to hurt you.Shall we have beer and forget all the thing?W:OK,we can drop it this time,but dont do it again.4.What can we learn from the conversation?A

    5、.The man had forgotten the whole thing.B.The woman refused the mans offer.C.The man had hurt the womans feelings.答案:CM:Another piece of meat pie?2W:No,thanks really.Im on a diet.M:Please do.Youve hardly eaten anything.W:Its delicious,but I dont think I ought to.5.Why wont the woman eat any more?A.Sh

    6、e is losing weight.B.She isnt feeling well.C.She has had enough.答案:A第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。W:You are not looking very cheerful.Whats the matter

    7、with you?M:Oh,nothing special.Im just thinking a lot.W:About the job?M:About everything,about catching the same train every morning,sitting in the same office all day,watching the same television program.W:You need a holiday.M:It wasnt always like this,you know.W:What do you mean?M:Well,our great-gr

    8、eat-grandfathers had more fun,didnt they?I mean,they hunted for their food and grew their own vegetables and did things for themselves.We do the same sort of jobs for years and years.Theres no variety in our lives.W:You need a holiday.Thats whats the matter with you.6.What does the man want?A.Less w

    9、ork. B.More fun. C.A holiday.答案:B7.How does the man feel?A.Dissatisfied.B.Excited about the holiday.C.Tired.答案:A8.What is the mans attitude to his older generation?A.Hateful. B.Discontented. C.Envious.答案:C听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。M:Have you seen Kate recently,Vicky?W:Yes,I have.I saw her a couple of da

    10、ys ago.She hasnt been very well in the last couple of weeks.M:Has she seen a doctor since shes been ill?W:Yes,she has.The doctor told her to take it easy for a while,but she hasnt 3been taking his advice.Shes as busy as usual.M:Do you think it useful for me to ask her to have a rest when I go to see

    11、 her?Or shall we go together?W:I think you can go yourself and show your concern to her since she sometimes would take your advice.So its unnecessary for me to go with you.Whats more,Ive got some other things to do at the moment.9.When did the woman see Kate?A.A couple of days ago.B.Two weeks ago.C.

    12、A week ago.答案:A10.What do we know about Kate?A.The doctors advice does her no good.B.She hasnt got well though she has seen a doctor.C.Shes too busy to see a doctor.答案:B11.Who will go to see Kate?A.The woman. B.The man. C.Both of them.答案:B听第 8 段材料,回答第 12、13 题。W:Good morning.This is Burts Bicycle Ren

    13、tal.M:Good morning.A friend of mine suggested I call out to hire some bikes.W:Oh,yes,a lot of people do so these days.M:Yes,were just on holiday here for a few days and they said it would be a good idea to see the island by bike.W:Well,it certainly is.And most people rent a motorbike because you can

    14、 get around faster and even go to the beach if you like.M:If I wanted to hire two motorbikes tomorrow morning for two days,would there be any problem?W:None at all.May I have your name,please?M:Its Green,Arthur Green.W:And your telephone number?M:Im at the Holiday Sun Hotel.My number is 0708112.Im i

    15、n room 1203.By the way,is your bike rental shop at No.100 Teckman Street?W:Thats right.M:OK,then.Ill see you tomorrow morning.W:Bye.Till then.12.Why does the man hire some bikes?A.To visit the island with his friend.B.To go to visit the bicycle rental shop.C.To go traveling abroad.答案:A13.What does t

    16、he woman advise the man to do?A.See her tomorrow.4B.Go to the beach.C.Hire a motorbike.答案:C听第 9 段材料,回答第 14 至 16 题。W:Can I talk to you for a moment,Tom?M:Of course,Julia.Sit down.What is it?W:Ive decided to leave.M:Leave?W:Yes.M:Oh,no.Is it because we are moving out of London?W:Well,yes.But there are

    17、 some other reasons.M:I see.You never liked working here.W:No,no.Ive enjoyed working here.But.M:But what?W:Well,I havent had time for other things.Ive worked here for four years.And Id love to do something different.M:What do you mean,something different?W:I want to travel.You know,I have never been

    18、 to other countries.M:Havent you?W:No,I havent.I want to live abroad and learn to speak a different language.M:Well,what can I say?Im really sorry.But I understand.W:Thank you,Tom.14.Why does Julia want to leave her present job?A.She does not like the job.B.She wants to travel and teach English.C.Sh

    19、e wants to do something different.答案:C15.What can we learn from the dialogue?A.The company will move out of London.B.Julia will go abroad soon.C.Tom will refuse to let Julia leave.答案:A16.Who is Tom?A.Julias husband.B.Julias brother.C.Julias boss.答案:C听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。It was very difficult to f

    20、ind a job in the northeast of England and John lost his job.He found it impossible to get a new one.He has spent all his money.So he decided to go down to the south of the country,where it was said that things were better,and that it was easier to find a job.The best way to go was by train.So he wen

    21、t to the railway station and got into a train which was going to London.5He was the only passenger in his car,when another man came in carrying a gun and said to him,“Your money or your life?”“I havent got a penny,” John answered.“But why are you shaking so much?” The man with the gun asked angrily.

    22、“Because I thought you were the ticket collector,and I havent even got a ticket,” answered John.17.Where do you think John lived?A.In the northeast of England.B.In the southwest of England.C.In London.答案:A18.Which of the following is NOT mentioned in the text?A.It was easier to find jobs in the sout

    23、h.B.John has lost his job before going to the south.C.He didnt want to get a job in the northeast of England.答案:C 19.How many people were there in Johns car when the man with a gun came in?A.The car was full.B.Only five people were there.C.He was alone in the car.答案:C20.Why was John shaking before t

    24、he man with a gun?A.Because he was afraid of the gun.B.Because he thought the man was the ticket collector.C.Because he found the man was very strong.答案:B第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分)第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。A导学号 97544013(2016重庆第二次诊断)Robert Frost(18741963) was the st

    25、atesman of American letters in the twentieth century,a rare national poet who was read and respected by both university professors and everyday citizens.In his life,Frost won four Pulitzer Prizes for his worksmore than any other poet in American history.His most famous poems include “The Road Not Ta

    26、ken”“Fire and Ice” and “Stopping by Woods on a Snowy Evening”.Though he is widely read,Frost is also one of the most misunderstood writers in the United States for the complexity of his poems.Though born in California,Frost was brought up in New England,where he is inseparably linked.After dropping

    27、out of Dartmouth College to seek his literary dream,he remained upset for years,producing collections of works but failing to get enough of them published to make his efforts financially worthwhile.Finally,Frost left the United States in 1912 to see whether his work might be better received in Londo

    28、n.It was in 1913 that his first full 6collection was published in Great Britain.Fellow American poet Amy Lowell adored Frosts work and brought it back to the United States,publicizing it insistently.Soon afterwards Frosts collections became best-sellers,and he became a famous figure.From then on,Fro

    29、st was on his way to the lifelong respect and recognition for his achievements in poetry.In 1961,he was invited to read a poem for the presidential inauguration(总统就职典礼) of John F.Kennedy.He recited his poem,“The Gift Outright” from memory at the ceremony.This was perhaps his last poetry reading in f

    30、ront of a wide national audience before his death in 1963.More importantly,Frost became the first poet to read a poem at a presidential inauguration.21.What makes Frost “the statesman of American letters”?A.The comments of other writers.B.His literary achievements.C.The complexity of his poems.D.His

    31、 political activities.答案:B解析:推理判断题。由第一段中的“ararenationalpoetwhowasreadandrespectedbybothuniversityprofessorsandeverydaycitizens.inAmericanhistory.”可知,他的文学成就很高。故选 B 项。22.What do we know about Frost before 1912?A.He continued writing after his graduation from Dartmouth College.B.He was well received in

    32、 London for his first collection.C.He failed to make much money with his publication.D.He produced enough works to achieve literary success.答案:C解析:细节理解题。由第二段的“.butfailingtogetenoughofthempublishedtomakehiseffortsfinanciallyworthwhile.”可知,当时 Frost 没有靠写作挣到很多钱。23.According to the passage,what brought F

    33、rost immediate success in the US?A.The literary value of his poetry.B.The publication of his first collection.C.The invitation from John F.Kennedy.D.The recommendation by Amy Lowell.答案:D解析:细节理解题。由第二段的“FellowAmericanpoetAmyLowelladoredFrostsworkandbroughtitbacktotheUnitedStates,publicizingitinsistent

    34、ly.hebecameafamousfigure.”可知选 D 项。24.Which of the following would be the best title for the passage?A.The Literary Life of Robert Frost:An OverviewB.Robert Frost and the Twentieth CenturyC.Robert Frost:A Historical FigureD.The Popularity of Robert Frost答案:A7解析:主旨大意题。文章介绍了美国伟大诗人 RobertFrost 的文学生涯。A 选

    35、项意为“RobertFrost 的文学生涯概述” 。符合题意。B(2016甘肃高三第一次诊断)When Shakespeare was twenty-one,he went to London,a very interesting place,to try his fortune.There were the famous London Bridge and St.Pauls Cathedral,and palaces and markets and long streets full of shops.Then,too,there were the daily crowds where co

    36、uld be seen people from all over the world.Knights,scholars and highwaymen(拦路强盗) or thieves who had been infamous for their clever robberies,passed by each other.Here,also,were noblemen dressed in gold,from Italy,Spain and France;slaves from Spanish America,sea captains and ministers,soldiers and se

    37、rvantsall held by chances or interests within the gray walls which circled London,and whose gates gave welcome to as strange a crowd as could be found in the world.Into this curious crowd came Shakespeare,quick to see and eager to learn.And before long all these strange sights were as familiar to hi

    38、m as the faces of his own towns residents.Each one told its story to him so plainly that,as before he had learned the secrets of the fields and woods,so now he learned men and mens interests that make up the great world.And he learned these lessons so well that when he came to write his plays,he mad

    39、e such use of them as no writer ever made before or since;for it is the use of this knowledge of the world,combined with his own genius,that makes Shakespeare the greatest dramatist that has ever lived.25.What was London like in Shakespeares eyes when he first went there?A.Dirty and small.B.Strange

    40、and interesting.C.Infamous and terrible.D.Familiar and modern.答案:B解析:细节理解题。根据第一段中的“averyinterestingplace”和第五段中的“allthesestrangesights”可知,在 Shakespeare 的眼中,伦敦是一个有趣而陌生的城市,即 B 项正确。26.Which of the following best describes Shakespeare?A.Shakespeare got inspiration to write from his hometown,London.B.Shak

    41、espeare was eager to make friends with the noblemen in London.C.Shakespeare was good at observing and learning from daily life.D.Shakespeare became the greatest dramatist owing to his own genius.答案:C解析:推理判断题。根据第五段可知,Shakespeare 来到伦敦不久之后,通过观察和学习了解了伦敦,并适应了那里的生活,由此可推断出,Shakespeare 擅长观察日常生活并从中学习,故 C 项正确

    42、。27.What does the underlined word “one” in Paragraph 5 refer to?8A.Crowd. B.Sight.C.Face. D.Resident.答案:B解析:代词指代题。画线词后的“asbeforehehadlearnedthesecretsofthefieldsandwoods”的意思为“正如他以前所学到的田野和树林的秘密那样”,根据这句话可知,one 指的是像田野和树林一样的景象,故 B 项正确。28.The passage probably comes from . A.a poster B.a textbookC.an adve

    43、rtisement D.an announcement答案:B解析:推理判断题。本文主要讲述了莎士比亚到伦敦的经历,所以这篇文章最有可能出现在一本教材中,故 B 项正确。CI was hungry because after a full day of exploring the German town,I hadnt eaten anything more than a pizza.Im comfortable travelling through a country where I dont speak the language,but I would almost rather go h

    44、ungry than sit in a restaurant eating alone.After wandering around the town for another half an hour,I finally chose an Italian restaurant that seemed friendly enough.I know I should have gone for more traditional German food,but the idea of a plate of Italian noodles for only six euros was too much

    45、 to pass up.So I nervously entered.As I stood there,I noticed all the happy families and friends eating together.The hostess found a small table for me next to the front entrance.“Great,”I thought,“now people can look at this friendless traveller as they enter.”Then I started to wonder how many of t

    46、he customers might mistake me for the hostess and how much this would interrupt(打断) my meal.Then a woman,whose name is now lost to memory,invited me to have dinner with her and her family.I couldnt believe it!This was the German friendliness I had read about.I walked to their table.I can be quite sh

    47、y when talking to new people.I also started to wonder how this would work.Do I have to talk to them the whole time?Do they even know English?The meal began awkwardly.The womans two children mostly stared at me.Fortunately the parents spoke enough English and I knew a little German.I came into this r

    48、estaurant afraid of eating alone and I ended up conquering my shyness.Separate bills came for each of us;we paid and went our own ways.The family probably ended up discussing their day while I just walked back to my hotel with a smile on my face.29.The author chose an Italian restaurant instead of a

    49、 German one probably because . A.the author didnt like German food9B.the food in the Italian restaurant was cheapC.the Italian restaurant was popular in the townD.the German restaurants in the town were closed答案:B解析:推理判断题。根据第二段的“IknowIshouldhavegoneformoretraditionalGermanfood,buttheideaofaplateofItaliannoodlesforonlysixeuroswastoomuchtopassup.”可知仅仅 6 欧元的意大利面条对作者还是比较有吸引力的。30.When invited to have dinner with the family,the author was . A.happy B.angryC.disappointed D.surprised答案:D解析:推理判断题。根据第三段的“Icouldntbelieveit!This


    注意事项

    本文(2018_2019学年高中英语Module3Literature测评(含解析)外研版选修7.doc)为本站会员(postpastor181)主动上传,麦多课文档分享仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文档分享(点击联系客服),我们立即给予删除!




    关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服 - 联系我们

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1 

    收起
    展开