欢迎来到麦多课文档分享! | 帮助中心 海量文档,免费浏览,给你所需,享你所想!
麦多课文档分享
全部分类
  • 标准规范>
  • 教学课件>
  • 考试资料>
  • 办公文档>
  • 学术论文>
  • 行业资料>
  • 易语言源码>
  • ImageVerifierCode 换一换
    首页 麦多课文档分享 > 资源分类 > DOC文档下载
    分享到微信 分享到微博 分享到QQ空间

    2019年中考英语选练(7)(阅读理解)外研版.doc

    • 资源ID:1078784       资源大小:344KB        全文页数:7页
    • 资源格式: DOC        下载积分:2000积分
    快捷下载 游客一键下载
    账号登录下载
    微信登录下载
    二维码
    微信扫一扫登录
    下载资源需要2000积分(如需开发票,请勿充值!)
    邮箱/手机:
    温馨提示:
    如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
    如需开发票,请勿充值!如填写123,账号就是123,密码也是123。
    支付方式: 支付宝扫码支付    微信扫码支付   
    验证码:   换一换

    加入VIP,交流精品资源
     
    账号:
    密码:
    验证码:   换一换
      忘记密码?
        
    友情提示
    2、PDF文件下载后,可能会被浏览器默认打开,此种情况可以点击浏览器菜单,保存网页到桌面,就可以正常下载了。
    3、本站不支持迅雷下载,请使用电脑自带的IE浏览器,或者360浏览器、谷歌浏览器下载即可。
    4、本站资源下载后的文档和图纸-无水印,预览文档经过压缩,下载后原文更清晰。
    5、试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。

    2019年中考英语选练(7)(阅读理解)外研版.doc

    1、1(阅读理解)(限时:30 分钟)A图书免费看通知International LibraryBOOKS,CDs,AND VIDEOSOver 100 foreign newspapers andmagazinesEntrance(进入) FreeMondayFriday 8:30 am.6:30 pm.( C )1.There are over 100 _ in the International Library.Aforeign books BCDs and videos.Cforeign newspapers and magazines( C )2.The library is NOT o

    2、pen on _.ATuesday BThursdayCSaturday( A )3.People _ if they want to go into the International Library.Adont need to pay Bneed ID cardsCneed to buy ticketsBMost of us have experienced trouble sleeping at one time or another. This is normal and usually temporary (短暂的), because of stress(压力) or other r

    3、easons. But if sleep problems last too long in your daily life, you may be have a sleep disorder. Sleep disorders cause more than 2just sleepiness. The lack(缺乏) of quality sleep can be bad for your health. If youre experiencing sleep problems, learn about what you can do to help yourself, and when t

    4、o see a doctor.Sleep can be a barometer(晴雨表) of your health. In many cases, people in good health sleep well, while those suffering from sleep problems often have a health problem. Sleeping well is necessary for your physical health. Unfortunately, if you dont care for your sleep problems it can lea

    5、d to poor health, weight gain and accidents. If you want to feel at your best and stay healthy, sleep is necessary. Its not normal to feel sleepy during the day, to have problems getting to sleep at night, or to wake up feeling tired. But even if youve struggled with sleep problems for so long, you

    6、can still learn to sleep better and then make healthy changes to your daytime habits and bedtime. If self-help doesnt work, you can turn to sleep specialists who are trained in sleep medicine. Together, you can find out causes of your sleep problem and find ways to improve your sleep and quality of

    7、life.1.Temporary sleep problems . A.can lead to bad healthB.are good for your healthC.are all caused by stress D.hardly affects health 2.What does the underlined part most probably mean?A.Sleep is not very important to your health.B.Sleep problems have an effect on your life.C.Sleep can show your he

    8、alth condition.D.Sleeping well is not an easy thing.3.What should you do to learn to sleep well?A.Go to bed as early as possible.B.Develop healthy sleep habits.3C.Do more exercise before going to bed.D.Avoid feeling tired during the daytime. 4.We know from the passage that . A.an angry person must h

    9、ave sleep disorders B.the better you sleep, the better you will workC.sleep is really more important than our mealsD.sleep problems are too hard to solve 主旨大意 如果一个人经常失眠,或者睡眠质量很差的话,那么他的健康会受到危害,因此关注睡眠是非常重要的。1.D 细节理解题。根据第一段第二句“This is normal and usually temporary”可知,偶尔睡眠不好也是正常的,因此它不会过多地影响一个人的身体健康。故选 D。

    10、2.C 句意理解题。根据下文内容可知,睡眠好的人身体健康,睡眠不好的人身体健康状况差, 因此睡眠是人体健康的标志。故选 C。3.B 细节理解题。根据最后一段可知,养成有规律的睡眠习惯有助于解决睡眠不好的问题。故选 B。4.B 推理判断题。根据第二段可知,睡眠不好会导致健康状况不佳、体重增加、出事故等问题。故选 B。 CDo you ever forget a face? If not, then you could be a “super recognizer”.Usually its easy for someone to recognize(识别) the faces of their f

    11、amily and friends. But it could be difficult for them to remember faces that theyve only seen once.However, studies have found that super recognizers have amazing face recognition skills. They can remember at least 80 percent of faces theyve seen. At least one in 50 people are super recognizers, rep

    12、orted Daily Mail.Bournemouth University of UK recently carried out a study. They tried to find whether super recognizers have a different way to 4remember faces.They found that when these people look at faces, they spend more time looking at the persons noses.Researchers also found that these people

    13、 are not smarter than others. Their super ability usually only helps them recognize faces.important finding is that there are subtypes(子类型) of super recognition. Some super recognizers never forget faces. But for some, if you show pairs of faces to them at the same time, they can quickly decide whet

    14、her the faces are of the same person or two different people.In fact, many super recognizers say they are good at “spotting”(认出) faces in a crowd.These subtypes of super recognition could be used in many areas of life. For example, the skills could be very useful at a passport control checkpoint. Su

    15、per recognizers could also help the police spot known troublemakers, bad people or even missing people in crowds.1. Whose face can an ordinary person remember easily?A.A foreigners. B.A friends. C.A troublemakers. D.A missing persons.2. According to the passage, which part of the body helps a lot in

    16、 recognizing faces?A.Eye. B.Ear. C.Mouth. D.Nose.3. Which word can best fit in the blank in Paragraph 7?A.One. B.Other. C.The other. D.Another. 4. What does the passage mainly talk about?A.The study of super recognizers.B.How to remember faces. C.The use of super recognition.5D.Ways of being super r

    17、ecognizers.参考答案:主旨大意 本文是一篇说明文,说明了超级认脸者的特殊能力及其在生活中的应用。1.B 细节理解题。根据第二段“Usually its easy for someone to recognize the faces of their family and friends.”可知,对普通人来说,家人或朋友的脸是最容易记住的。故选 B。2.D 细节理解题。根据第五段“they spend more time looking at the persons noses.”可知,鼻子在识别人脸的时候起到了很大的作用。故选 D。3.D 文章结构题。根据上文“They found

    18、that”和“Researchers also found that”可知,这是第三个发现。 “三个以上的另一个”应该用 another表示。故选 D。4.A 主旨大意题。通读全文可知,本文讲述的是有关 super recognizers的研究。故选 A。DAndi Davise,49,regularly crossed the trail through the Phoenix Mountains Preserve with a few other hikers before sunrise. This morning,however,she met nobody and heard onl

    19、y the sounds of animals.Some time later,Andi got to the steep slope(陡坡),she climbed up to the top by using her hands. When she finally reached the top,she noticed a dark shape several inches from her left foot. She was frightened and then looked carefully.“Its a dog and its dead, ”she said to hersel

    20、f. It took her a few seconds to realize that the dogs eyes were open. A thin,dirty bull dog was looking at her. She greeted in a low and soft voice to show she was friendly. The bull dog shook when he heard her voice.Andi inched closer and dropped some water into the dogs mouth. He tried to stand up

    21、 but failed. Something was wrong with his left front leg. Andi pulled out her phone to contact her husband,Jason,but he didnt respond. She knew that if she didnt carry the dog down the mountain,he would die. She carefully put her arms under the dogs body. He was so weak that he fell into her chest.6

    22、Andi had great trouble going down the steep,rocky mountainside with the 50pound animal in her arms. Even her arms and back started aching,she didnt give up. The trip up had taken 30 minutes while going back down took twice that.Andis husband received her messages at last. He and their son,Justin,jum

    23、ped into the car and drove to pick up Andi.Later that morning,an Xray showed that the bull dog was badly hurt,he was likely to lose his left leg.A few days later,the Davises returned to the animal hospital.“The first thing he did was to give me a kiss,then he went right to my son.”Andi said. They na

    24、med the dog Elijah and brought him home that day.26.How did Andi get to the top of the mountain?(考查细节理解)A. Her husband sent her. B. Another hiker helped her.C. She reached there by car. D. She climbed by herself.27.What does the underlined word “respond” in Paragraph 3 mean?(考查词义猜测) A. Contact B. Pu

    25、ll C. Speak D. Answer28. Which one is true according to the passage?(考查细节理解,原创)A. Andi spent 30 minutes going back down the steep.B. Jason went to pick up the dog alone.C. Andi wasnt frightened all the time.D. The dog is named Elijah by the Davises.29. Which of the following is the correct order?(考查

    26、推理判断,改编)a. Audi found a dying dog on the top.b. Andi climbed up the steep slope.c. The Davises took the dog to hospital and then to their home.d. Andi didnt give up going down the steep. e. Andi showed her friendship to the dog.A. bdaec B. badec C. baedc D. beadc30. What is the main idea of the passage?(考查主旨大意,改编)A. A woman hiker saved the life of a 50pound bull dogB. A woman hiker carried a bull dog down the mountain7C. A woman hiker got on well with a 50pound bull dogD. A woman hiker found a 50pound dog on the mountain参考答案 2630 DADBA


    注意事项

    本文(2019年中考英语选练(7)(阅读理解)外研版.doc)为本站会员(confusegate185)主动上传,麦多课文档分享仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文档分享(点击联系客服),我们立即给予删除!




    关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服 - 联系我们

    copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
    备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1 

    收起
    展开